Varför lita hon på hen?

Varför lita hon på hen? Kidnappad? TG-stripparen? Videon? Kärlek? Drama!

Jag ska skriva om hur jag tycker om huvudpersonerna Selena och  Magne

Selena
Hon har mörkblåa ögon och mörkt hår och kvar lite solbränna från  sommaren och en populär  17 årig tjej i tumba gymnasium. Hon vill läsa till jurist. Hennes pappa är ekonomist och hennes mamma jobbar sinom juridik så hennes familj har inte ekonomiska problem. Hon bor i ett fint vitt trähus uppe på en kulle.

Hennes relation med familjen är bra bara att de jobbar med något stort så jag gissar att det är sena dagar men annars som vi vet, har dem det bra, och hon är bortskrämd (hon har det mesta som andra tjejer vill ha).  Skolan går det bra. Hon har haft en pojkvän men det gick snett för hon gjorde något hon inte borde gjort framför han och han filma  så hon gjorde slut för hon tyckte att han gjorde fel och han kalla henne elaka saker. Sen nästa dag blev han ihop med hennes ärkefiende och båda la upp videon på henne  som strippa.

Hon är snäll mot hennes vänner. Det tycker jag om henne

”Magne är snygg med sina bruna lockade hår och sina bruna ögon”( Ritta jacobsson,2017,s.43)

Magne
Han går också på Tumba gymnasium och är också 17 han är inte  lika populär som Selena. Men de känner varandra,han har bruna ögon och brunt lockigt hår. Där hemma  har dem inte det lika bra som Selenas för hans mamma jobbar på ica och han har extrajobb vid McDonalds,hans hund blev avlivad det fick han må dåligt. Dem bor i en lägenhet perfect till dem.

Hans relation med hanns mamma är bra men när han var liten så dog hanns pappa, det betyder att hanns mamma är änka, han har en lille bror.                  Han är snäll och har vänner.  Jag tycker att han är snäll och har många problem inom sig

”Rummet var inrett för ett sista farväl de satt runt Zenta” ( Ritta Jacobsson,2017,s.47

Tack för att du läste, jag hoppas att du gillade det.

MVH
Anonym 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *