Sammanfattning V10

Sida 83-94

De första sidorna handlar om Magne och Selena som lär känna varandra och umgås med varandra för första gången. Deras konversation handlade om familjen och skolan som de flesta normala konversationerna, efter ett tag blev både Magne och Selena hungriga och Selena bjöd på mat hemma hos henne. Selena och Magne började röra sig mot Selenas stora vita villa som Magne inte sett förut men förställde sig något liknande

Magne och Selena har umgåtts ensamma och lärt känna varandra för första gången. Selena har bjudit in Magne till hennes lyxiga villa och dem har ätit tillsammans och pratat och planerat att dem ska bada i hennes pool dagen efter.

Selena får en speciell känsla och känner sig fri när hon umgås med Magne oavsett om dem umgåtts endast en gång och lärt känna varandra efter en termin, Selena behöver inte tänka på vad hon ska säga eller göra när hon pratar med Magne.

Magne berättar att han kände att det bildades ett magiskt osynligt band mellan dem som blev starkare när han kom hem hos Selena, Magne är orolig efter vad som ska hända dagen efter.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *