Mina tankar om ”Han kallar sig Esmeralda” (kort inlägg)

H*n hör de tunga fotstegen komma närmre och närmre men kunde inte se någonting allting var svart… inte igen. Där satt h*n rädd, visste inte vad som skulle hända och visste inte vad h*n skulle ta vägen. Hur länge ska detta pågå? Vad gjorde jag för fel? Varför mig? Ska det aldrig få ett slut? 

Mina förväntningar på boken: 

Jag tror att boken kommer handla om en den vanliga populära tonårstjejen Selena som en dag råkar ut för någonting hemsk. Dagen efter har alla i skolan sett en video på henne och får en helt annan syn på Selena. Ingen i skolan pratar med, en dag efter skolan kommer hon hem och sätter sig framför datorn och börjar skriva med en annan person på nätet som heter Esmeralda. Esmeralda var den enda som stod vid Selenas sida. Vad händer då när den enda personen vid Selenas sida visar sig inte riktigt vara den Selena tror personen är?

Jag tror att boken kommer att vara jätte spännande. Den kommer få mig att vilja läsa mer och fånga mitt intresse. Jag ser fram emot att läsa boken ”han kallar sig Esmeralda”.

Tack för att du läste detta inlägget.

MVH/ Anonym person. 

2 reaktioner till “Mina tankar om ”Han kallar sig Esmeralda” (kort inlägg)”

 1. Hejsan anonym person!
  Tack för ett fint inlägg. Du har med en spännande inledning som fångar mitt öga och får mig att vilja läsa mer. Bra! Tänk på att förklara din inledning lite mer nästa gång, jag vet att det är dina tankar utifrån bokomslaget men det är inte säkert att alla förstår det. Du hade kunnat ha någon rad efter din inledning som förklarar att det är tankar som dyker upp när du tittar på omslaget.

  Du får med vad du tror kommer hända i boken men inget om dina förväntningar på den? Verkar den bra, dålig eller kanske spännande?

  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *