Låt föreställningen börja…

Så kom den efterlängtade dagen. Du frågade vem kungen var, vars dåliga samvete vi skulle väcka? Är det jag, eller finns det någon annan? Kommer skaparen att känna medlidande med min skapelse? Snart kommer vi att få veta. Scenen står klar, belysningen släcks, skådespelarna intar sina platser. Låt föreställningen börja.

(Justin Cronin, Spegelstaden, 2018, s.317)

Nu har jag läst den sista boken i Passagentrilogin, Spegelstaden, fantastisk skräckberättelse! Jag var orolig för hur författaren skulle få ihop berättelsen men det blev superbra.

Tomheten när en läst ut den sista boken av en trilogi…vad ska jag läsa nu? Den här bokserien var underbart bra, tjocka böcker som aldrig kändes långsamma. Jag har suttit som på nålar under läsningen. Nu får jag invänta serien som ser ut att komma nästa år, The Passage.

Boken är 765 sidor lång. Nu har jag och Maria läst sammanlagt 3980sidor. Är det verkligen ingen mer än Katrina i klassen som läser i sommar?! Kom igen nu och dela med er av er läsning.

Somriga läshälsningar från Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *