Han kallar sig Esmeralda

Tankar om Magne och Selena. Första kapitel Måndag

Magne

Magne har på sig slitna jeans och solkiga T-shirt. Men han vill inte vara cool eller snygg, han vill bara vara sig själv och han är ju smart och ambitiös.  Han var lagom gymmad och med rufsigt hår, mörkbrunt hår som lockade sig i nacken.  Magne var 16 år lika gammal som Selena men som snart är 17 om en månad.

Magne har en mamma som är nånstans 20 år åldern och sin lillebror som är 9 år. Snarast nu har Magne hört att hans hund blivit avliden och nu är han inte glad kanske kommer han aldrig vara glad eller kanske är han bara arg och ledsen för att Zenta är död och kommer aldrig att leva igen. Magne bor i en lägenhet med bara sin mamma och lillebror.

Magne har vänner som han äter med i lunchen och är med efter det och är med sina vänner efter skolan och dem är snälla mot magne och är dem bästa kompisar. Dem är snälla men kanske inte bra vänner för magne berättar inte om Zenta är död för han känner att dem kommer skratta för att gråta och om man läser boken tills Kapitel Tisdag så springer han iväg och han säger inte vad som har hänt.

Man får inte veta mycket om deras kunskaper heller vad de gör i fritiden och i skolan bara att dem är vänner. Dem är med varandra tittar på samma sak i tv t.ex fotboll.

 

Selena

Selena har på sig jeans  med en matchande blå topp. Selena är en tjej som är smart och bryr sig om sina betyg och därmed nästan likadant som Magne och äter upp all mat hon får från skolan för ibland hon tänker på  barnen fattiga runt världen som bara svälter och dricker smuts vatten och ris än del kött och en bit bröd. Selena bryr sig om andra mest än sig själv.

Selena är 16 år men snart 17. Hennes pappa och mamma jobbar mycket ibland men bryr sig också om Selenas betyg. Selena tycker om juridik men hon tänker på varför Elliot är taskig bara för att Selena vill snacka med hennes om söndagen. Selena börjar bli lite intresserad med hennes föräldrars jobb och hon vill inte stå och snacka att strippade framför Elliot halv och hel naken. Sen också vill hon snacka vad som hände den kvällen med Elliot om att inte säga det till någon om det.

Selena är typ rik kan man säga, har ett fint hus och dem är sådär rika men alla andra i Uttran har också såna stora villor. Vissa säger att Selena och Elliot är matchade för varandra, men dem gjorde slut men dem är båda rika. Dem är populära. Selena har två vänner dem heter Smilla och Tindra. Smilla är snäll och vill vara rolig eller bara ha någon som tittar på vad hon gör. Tindra är också snäll som Tindra. Alla tre vill klä sig fint.

 

Magne och Selena är en själ tillsammans.

Bye dudes Vemsomhelst.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *