Han kallar sig Esmeralda.

Ett ledset ansikte tittar upp mot en man. Han sitter och skriver till främmande folk. Hon förstår ingenting, hon vet inte var hon är eller vad han ska göra med henne. Allting är svart och tyst. Det ända som hörs är ljudet från datorn. Vem är han? Var är hon? Och framförallt: Vad tänker han göra med henne?

Boken verkar spännande och hemsk på samma gång eftersom den verkar handla om en man som utger sig för att vara någon han inte är. Jag tror han gör det för att han vill locka till sig tjejer. Han kanske vill kidnappa tjejer och göra något hemskt med dem. Jag ser fram emot att läsa boken för att den verkar vara spännande och handlar om något verkligt och viktigt som händer idag. Jag ser inte fram emot den för att den verkar hemsk för att Selena kanske blir utsatt för saker som ingen ska behöva bli.

Ha det bra, hej hopp!
/Linnea

En kommentar till “Han kallar sig Esmeralda.”

 1. Hejsan Linnea!
  Tack för ett fint inlägg. Du har med en spännande inledning som fångar mitt öga och får mig att läsa mer. Tänk på att förklara din inledning lite mer nästa gång, jag vet att det är dina tankar utifrån bokomslaget men det är inte säkert att alla förstår det. Du hade kunnat ha någon rad efter din inledning som förklarar att det är tankar som dyker upp när du tittar på omslaget.

  Du får med vad du tror om boken, varför du tror som du gör, du har en hälsningsfras i slutet och ditt namn. Bra! Jag ser också fram emot att få arbeta med boken och hoppas ni kommer tycka att den är spännande.

  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *