Han kallar sig Esmeralda

Jag ser en mörk kontur röra sig i rummet. Rädslan har tagit över min kropp, jag vågar knappt röra mig.  Sedan känner jag det, en kall knubbig hand som tar tag i min axel och rör sig neråt och den där djupa rösten som nästan fnissar. 

Det där var mina tankar när efter att vi hade läst prologen. Av den här boken förväntar jag mig en intressant och spännande historia. Jag hoppas författaren inte överdriver med något utan låter den vara så verklig som möjligt.

Tack för att ni läser vår blogg!

MVH
PelleSvanslös

Författare: PelleSvanslös

Hej mitt namn är Adam, jag tycker om att spela datorspel, redigera videos, och klappa katter.

2 reaktioner till “Han kallar sig Esmeralda”

 1. Hejsan Pelle Svanslös!
  Tack för ett fint inlägg. Du har med en spännande inledning som fångar mitt öga och får mig att läsa mer. Du har fetmarkerat den vilket också gör att du lockar mig att läsa.

  Du får med vad du tror om boken, varför du tror som du gör, du har en hälsningsfras i slutet och en signatur. Bra! Jag ser fram emot att få arbeta med boken och hoppas ni kommer tycka att den är spännande.

  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

  1. Jag ser också väldigt mycket fram emot att få höra mer om boken och hoppas att den är lika spännande som den är nu. Jag hoppas också att vi får fler roliga och intressanta uppgifter om boken.

   MVH PelleSvanslös

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *