En Pedofil På Internet!

En pedofil på internet… 

Vi läser en bok som heter: Han kallar sig Esmeralda. Mina förväntningar för den här boken är sådär. Jag tror den kommer antagligen vara rätt bra. Men jag försöker att inte ha mina förväntningar för höga, för det är ju en bok vi läser i skolan och dem brukar inte vara så spännande.  Samtidigt så tycker jag att boken låter rätt spännande/bra med tanke på vad den handlar om. Anledningen att den antagligen kommer bli spännande är för att pedofili  är en väldigt allvarlig och hemsk sak så berättelsen kommer ha många stunder där du kommer undra saker som: vad hände med henne, varför vill han göra såhär mot mig?  Det kommer ge en spännande effekt, och kommer få dig att vilja läsa mer…

Men som sagt så kan den vara rätt dålig eftersom det är en bok vi läser i skolan och skolans böcker är inte dem mest spännande…

epiccoolboii95 is out

2 reaktioner till “En Pedofil På Internet!”

 1. Hejsan!
  Tack för ett fint inlägg. Du har med en kort inledning som fångar mitt öga då den är fetmarkerad. Din inledning hade kunnat vara lite längre, du hade kunnat ha lite fler tankar om t.ex. bokomslaget.

  Du får med vad du tror om boken och du förklarar varför du tycker som du gör. Bra!

  Jag vill att du plockar bort en del taggar. Tänk på att de taggar vi använder är dels för att:
  1. Vi ska kunna hitta saker på vår blogg på ett enkelt sätt.
  2. De ska sammanfatta vad din text handlar om för att andra ska veta det när de ska läsa den.

  Jag hoppas du kommer tycka om boken.
  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *