Den mystiska mannen

Jag tror att denna boken kommer att ha ilska från en man som kidnappar andra, en flicka som är skrek slagen, skadad och har ingen aning hur hon kom dit. Allt börjar med att mannen låtsas vara en annan person och skriver på sociala medier till andra yngre flickor.

På baksidan av boken står det att flera flickor hade försvunnit efter ha skrivit med en person på sociala medier under dom senaste åren. Jag tror att boken kommer vara sådär för jag gillar faktaböcker mer än skönlitterära böcker.

Hej då!
/Marcus

 

3 reaktioner till “Den mystiska mannen”

 1. Hejsan Marcus!
  Tack för ett fint inlägg. Du får med vad du tror om boken, varför du tror som du gör, du har en hälsningsfras i slutet och ditt namn. Bra! Träna på att skriva inledningar som lockar till läsning, som fångar ögat lite mer. Vi kommer titta på detta tillsammans i helklass också.
  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

  1. Jag trodde mest på vad jag såg på framsidan och vad det sto på baksidan av boken.
   Nästa gång ska jag väl försöka göra bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *