Den där Esmeralda

Jag var ute en lördagskväll när jag såg ett ödehus långt ute i den mörka  skogen.När jag bestämde mig för att bara gå förbi huset så hörde jag ett skrik, jag  kände igen skriket som kom från det ödsliga huset.

Texten ovan är mina tankar jag får när jag ser på bokomslaget. Boken verkar vara spännande för att den verkar handla om en tjej som blir kidnappad. Jag tycker om spännande böcker och tror jag kommer att gilla denna boken.

Jag tror att tjejen som skrek kommer bli sexuellt utnyttjad och tvingas ta av sig sina kläder.Om hon inte gör det som personen som våldtog henne  säger så kommer hon bli misshandlad.

Hajdåå /Iggy Piggy

2 reaktioner till “Den där Esmeralda”

 1. Hejsan!
  Det finns en spännande inledning till ditt inlägg och eftersom du har kursiverat den fångar den också ögat. Du får med vad du tror om boken, varför du tycker som du gör, du har en hälsningsfras i slutet och ett namn. Bra!

  Du kanske kan utveckla lite mer om varför du tänker som du gör nästa gång.

  Jag ser fram emot att få arbeta med boken och hoppas ni kommer tycka att den är spännande.

  Ha det gott!
  Mvh
  Jennie (din sv.lärare)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *